Zeer tevreden over de persoonlijke en professionele aanpak van Karin

5,0 waardering
16 juni 2020

Ik heb met Karin een traject van 10 weken mogen volbrengen in het kader van haar studie. Voorwaarden moest zijn dat je een fysieke klacht had waar ze mee aan de slag kon. Hierin is Karin met persoonlijke aandacht een topper in. Ze neemt de tijd om je klacht te leren kennen, te begrijpen en middelen in te zetten om hier een passende behandeling voor in te zetten. De behandeling heeft effect gehad en mij ontzettend geholpen. Daarnaast heb ik het ontzettend fijn ervaren dat Karin ook geïnteresseerd is in de persoon en niet alleen in de klacht. Ik kon als ik er behoefte aan had mijn “ei” kwijt, wat me heel erg op mijn gemak stelde. Ik raad Karin dan ook bij iedereen aan die op een natuurlijke wijze wilt werken aan eventuele klachten of kwalen.

Bas Eijssen

Down to earth aanpak in verbinding met de ander, waardoor je in staat bent tot een dieper niveau te komen.

5,0 waardering
17 mei 2020

Op aanraden van een kennis kwam ik bij Karin terecht met mijn klachten van lipoedeem. Zelf bezit ik over een gezonde dosis veerkracht en zelfkennis. Dit herken ik ook bij Karin. Karin zet je er toe een niveau dieper te gaan. Karin benoemt de dingen die ze ziet, hoort en voelt en geeft je nieuwe inzichten. Het open met elkaar delen wat je bezighoudt vind ik zeer prettig, daar Karin een open en directe houding heeft. Deze holistische aanpak heeft ertoe bijgedragen dat ik 10 kg ben afvallen en mij daar heel goed bij heb gevoeld. De behandelingen stemt ze zorgvuldig af en Karin denkt met je mee. Het voelt goed dat iemand op die manier aandacht heeft voor de ander.

Jacqueline

Een goede, strenge, persoonlijke en toch hartverwarmende aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzichten heb mogen krijgen

5,0 waardering
4 mei 2020

Daar sta je dan… burn out… en nu?
Gelukkig kon Karin mij op korte termijn ontvangen en begeleiden.
Nog altijd ben ik haar dankbaar voor de handgrepen die ik heb mogen ontvangen gedurende mijn herstel periode.
Onderbouwende kritiek, begeleid met zachte hand, goede hulpmiddelen, inzichten in lichamelijke en geestelijke klachten.
Vergezeld met een hoop tranen, gevloek en getier en ook een glimlach van mijn zijde, kan ik terugkijken naar een mooie begeleidingsperiode. Waar ik heden ten dage nog steeds iiets aan heb en een levensverandering teweeg heeft gebracht.
Karin is een wijze vrouw, goede kennis van zaken en een hart van goud.

Kirsten Kort

Traject succesvol doorlopen op een persoonlijke en holistische kijk op zaken.

4,0 waardering
1 mei 2020

Ik kwam bij Karin terecht met de hulpvraag: ik zit op het randje van diabeet. We zijn naar mijn eetpatroon gaan kijken en gewoontes. Langzaam kwamen er veranderingen. Het was niet alleen mijn gewicht wat veranderde, mijn inzichten in mij zelf ook. Die door Karin weer net een level dieper gingen. Het eindresultaat was dat de waardes weer goed waren en ik met een pakket aan inzichten, scenario’s voor als ik terugval en warme gevoelens mijn traject heb afgesloten . Ben nog een tijd blijven gaan voor andere klachten met mijn spieren. Dat waren intensieve behandelingen maar wel met resultaat! Een warme aanbeveling voor iedereen met een hulpvraag! De persoonlijke en holistische benadering voelt als een warm bad.

Petra de Feber

Ondersteuning en behandeling

4,0 waardering
1 mei 2020

Karin kijkt naar het hele plaatje als je met klachten bij haar komt. Vooral het gelaatlezen vind ik een heel interessante benadering. Zij kijkt naar alle aspecten, waardoor er een brede behandeling plaatsvind. Hierdoor komen ook de onderliggende klachten/problemen aan de orde. Tijdens de behandelingen praat zij op een rustige manier, waardoor je ook alle aspecten durft te bespreken. Tevens maakt zij ook druppeltjes die je dagelijks kunt gebruiken ter ondersteuning. Ik ben heel blij met haar behandelingen omdat zij verder kijkt als de reguliere zorg en overlegt met haar netwerk wat zij kan betekenen. Ik ben blij dat Karin mij heeft geholpen en weet zeker dat ik haar in de toekomst vaker ga benaderen. Toppie Karin!!

Yvonne Janssen

Holistische benadering in warme sfeer

4,0 waardering
1 mei 2020

Ik ben in behandeling gekomen bij Karin voor fysieke klachten en manuele therapie. En het heeft mij zoveel meer gebracht. Karin kijkt holistisch naar je als persoon en heeft vele invalshoeken paraat om je te helpen daar waar dat nodig is. Bijvoorbeeld door coaching, bachbloesems, een olie of voedings-/vitamine advies. De manuele therapie was af en toe best pittig en een beetje pijnlijk, waarbij Karin dit zorgvuldig opbouwt. Het heeft mij uiteindelijk elke behandeling weer goed gedaan en klachten verminderd. Karin zet dit alles neer in een warme en veilige sfeer. Ik kan het iedereen aanbevelen.
S.

Sandra Delissen

Karin gaf mij inzicht in zaken waar ik mij niet eens van bewust was.

5,0 waardering
30 april 2020

Karin kan heel goed luisteren, vooral naar wat er niet gezegd wordt. Ze gaf mij inzicht in zaken waar ik mij niet eens van bewust was. Soms confronterend, altijd respectvol. De opdrachten tussen de afspraken door zorgden ervoor dat ik af rekende met oud zeer en groeide als persoon.
Ik kwam bij haar terecht vanwege mijn hardnekkige eczeem.
Karin liet mij de functie van mijn eczeem zien en leerde mij hoe ik mijn grenzen beter kan bewaken. Als ondersteuning op onze gesprekken zette ze verschillende andere vormen van therapie in zoals Bachbloesems, massages en voedingsadvies.
Ook al is mijn eczeem nog niet helemaal over, ik zit vele malen beter in mijn vel.
Karin hartelijk dank voor jouw kennis en kunde. Jij maakt echt een verschil!

Hanneke

Wat een verrijking en vrijheid

5,0 waardering
30 april 2020

Doordat Karin me mijn klachten duidelijk en begrijpelijk heeft uitgelegd voel ik me zoveel beter. Door deze uitleg werd voor mij alles ineens heel duidelijk en kon ik verder met mijn leven. Haar behandeling en aanpak heeft me zoveel van mezelf geleerd … Karin met liefde, geduld en wijsheid maar ook met doelgerichtheid. Het heeft me vrijheid, acceptatie en rust gebracht.

Caroline Helgers

Behandeling van lymfe drainages

5,0 waardering
30 april 2020

Karin is iemand die heel integer en puur is ze zal altijd het beste voor de cliënt eruit halen wat er in zit met alle kennis wat ze in huis heeft.
Ik ben bij Karin terecht gekomen voor mijn littekens in het gezicht daar heeft ze lymfe drainages voor toegepast. Wat goede resultaten opleverde. Tijdens de behandeling merkte Karin op dat er een verdikking bij mijn bovenarms zat gaandeweg kreeg ik steeds meer last van mijn schouder en linker arm.
Het bleek na een echo in het ziekenhuis dat er behoorlijke kalk afzetting was, de specialist vertelde met dat het genetisch is en er niet veel aan te doen is. De specialist wilde toch een barotage doen omdat ik niet van de pijn kon slapen. In de tijd dat ik daarvoor terecht kon in het ziekenhuis is Karin met de diepte lymfe drainages begonnen.
De pijn was wispelturig maar langzaam aan merkte ik verschil.
Op de dag dat ik werd geholpen voor een barotage hebben ze eerst nog een echo gemaakt en wat bleek het kalk was zich aan het oplossen en ze hebben de behandeling niet gedaan.
De lymfe drainages hadden hun werk gedaan en ik wist dit ga ik preventief doen.
Dankjewel Karin

Yvonne Pireddu

Jezelf beter leren kennen.

5,0 waardering
30 april 2020

Door jouw proffesionele hulp heb ik mijzelf beter leren kennen. Voor mij was het maatwerk en de leefregels zijn goed te volgen.

Giuseppe Pireddu

Een bron van energie

5,0 waardering
30 april 2020

Karin werkt en denkt vanuit de ondernemer. Haar pragmatische aanpak in een vertrouwde setting levert direct resultaat op! Opgefrist en met vernieuwde energie kun je weer verder met je bedrijf!

Clément Bauduin

Een blijvend resultaat door vakkundige aanpak !

5,0 waardering
30 april 2020

Met veel vage klachten en ontevreden mindset kwam ik in voorjaar 2016 terecht bij Karin Reichrath.
Door haar zorgzame, vakkundige en liefdevolle coaching vond ik snel de juiste motivatie om mijn lijf en geest aan te pakken.
Wekelijkse ondersteuning, tips en adviezen hielpen om door te gaan.
De “ tools” die me werden aangereikt gebruik ik vandaag nog.
Mijn kijk op voeding, gezond zijn en beweging zijn door de coaching van Karin blijvend veranderd.
Ik ben nu veel fitter, bewuster van hoe ik leef en wat ik eet en heb daardoor een absoluut hogere kwaliteit van leven gekregen.
Mijn geest en lijf zijn in harmonie en ook nu krijg ik nog regelmatig tips en leer ik nog steeds bij.
Voor mij van onschatbare waarde.
Karin is breed opgeleid en alles valt samen in haar adviezen en aanpak.
Dat past bij me, want het leven is net zo complex als haar aanpak en tegelijk net zo eenvoudig als simpelweg goed voor jezelf willen zorgen nadat de obstakels uit de weg geruimd zijn.

Mariette van Geest

Ik ben erg blij met uw review. Hartelijk dank hiervoor.